MENÚ DEGUSTACIÓ MARIDAT SETMANAL.
Avui divendres tenim que fer els següents canvis:
1.- El plat de peix substituirem el llenguado per uns filets de déntol, al nostre entendre de millor qualitat, el déntol com sabeu està equiparat i amb característiques similars al mero i al besuc.
2.- Les costelletes de conill el canviarem per un rodó de vedella ecològica amb bolets.
Benvolguts amics i clients,
A partir d´aquest moment el Menú Degustació Maridat es publicarà els dimarts, intentarem que sigui al matí i es podrà degustar a partir del mateix dimarts i fins el diumenge següent.
Als migdies, de dimarts a diumenge.
A les nits, dels dijous, divendres i dissabtes.
Lògicament al tractar-se d´un menú amb productes frescs pot estar supeditat al mercat i en conseqüència a canvis en qualsevol moment que intentarem comunicar en aquest blog de forma immediata.
El Menú Degustació Maridat per aquesta setmana es:
Aperitius:
Pa de farines ecològiques d´espelta i kamut.
Tempura d´herbes aromàtiques de Corbera.
Tast d´oli.
Menú:
Sopa freda de tomàquet ecològic i escopinyes.
Tartar d´advocat amb pop.
Vi: Fins aquí ho acompanyarem amb una garnatxa rosada.
Filet de llenguado a la taronja.
Vi: Maridat amb un excel·lent xarel·lo de Vinyes Singulars. (Un Penedès fet amb els cinc sentits).
Costelletes de conill amb verduretes a la brasa.
Vi: Maridat amb un Durona 2006.
Postra Casa Nostra.
Un postre original i inèdit de la nostra Chef.
El Preu com sempre, 38,00 €, iva inclòs.
En el preu s´inclou els Vins i Caves del maridatge, Aigua, Servei i Pa. (Es a dir, tot menys cafè i copa).
Es recomana fer taules senceres, excepte els infants, degut al format, nombre de plats i temps de servei.