D´entrada i acompanyat d´un Cava tradicional català,
Aperitius.
Tempura d´herbes aromàtiques fresques.
Pa de farines ecològiques d´espelta i kamut.
Tast d´oli novell extra verge d´oliva arbequina de les comarques de Lleida.
Menú.
Primer plat: Crema de patata del bufet amb ou escalfat i llardons de porc.
Segon plat: Salmó marinat amb maionesa de fonoll.
Passarem a un vi de Costers del Segre "Petit Baldomà blanc 2013" per degustar el
Tercer plat: Cassoleta de Suquet de Peix.
I canviarem a un vi negre jove del Montsant "Les Sors- Jove" per acompanyar el
Quart plat: Costelletes de conill ecològic amb un llit de verdures del temps.
Acabarem amb un postre de Casa Nostra de creació pròpia.
El preu del menú es de 36,00 € i inclou: Vins i aigua, Servei, Pa i IVA
Es demana fer el Menú Degustació per taula complerta, excepte infants amb menú d´infants, degut al nombre de plats i temps de servei.