MENÚ DEGUSTACIÓ PER AQUEST CAP DE SETMANA. (24/10/2013)

MENÚ DEGUSTACIÓ MARIDAT:

Acompanyat d´un suau cava català.

Aperitius:

Pa de farines ecològiques d´espelta i kamut.
Tempura d´herbes aromàtiques fresques.

Menú:

Crema de carbassa amb formatge blau.
Mil fulls de perdiu escabetxada, foie i poma.

Canviarem a un vi blanc, per acompanyar:

Lluç amb salsa verda.

I un vi negre per acompanyar:

Melós de vedella amb bolets.

Postra:

Bunyols de plàtan amb xocolata.


El menú compren:

Vins maridats,
Aigua,
Servei,
Pa.

Preu total amb IVA INCLÒS, 36,00 €.


Degut a les característiques del menú i el seu nombre de plats, la comanda a d´esser per a tots els comensals amb excepció dels infants.

Bon Cap de setmana a tothom.