SOPAR CATA AMB ELS VINS DE CAN FEIXES.

 
 
 
 
 
 
Ahir a la nit, en el Saló Tastavin del Centre Agrìcol de Vilafranca es va celebrar un sopar/Cata entre els vins i caves de Can Feixes i la cuina de Casa Nostra Restaurant.
 
 
L´acte organitzat i presentat per l´Acadèmia Tastavins de Vilafranca, va comptar amb la inestimable presència del Senyor Josep Maria Huguet dels Cellers/Cava Can Feixes, amb una presentació magistral de cadascún dels vins i caves presentats en el maridatge.
 
La convocatoria va ser un èxit total abastan-se el 100% de les seves possibilitats i des d´ací volem donar les gràcies a tothom, inclosses les peticions que no van poder ser ateses.
 
 
El menú i e maridatge va ser:
 
Un primer plat maridat amb un Cava Brut Can Feixes, consistent en
Amanida embolcallada amb papr d´arrós, de formatge d llet crua de cabra, hortalisses i maduixots.
 
 

 
Un segón plat maridat amb l´excel.lent Chardonnay Can Feixes i que consistia en:
 
Canelons de brandada de bacallà amb salsa cremosa de ceba, rosinyols i oli de fruits secs.

 
De tercer i amb la mes que notable presència del Negre Tradició Can Feixes,
Farcell de cua de bou confitada en 7 hores.
 
 
De postra i amb el Cava Brut Clàssic Can Feixes,
Tomàquets guisats amb sorbet de gerds.

 

 

 Moltes felicitats als organitzadors i a Can Feixes per la gran qualitat dels seus productes.

Gràcies a tots.